top of page

WORKSHOPS

De BaaB workshops creatief schrijven draaien om zelfinzicht, zelfexpressie en verbinding en beginnen altijd bij jou, jouw verhaal, jouw stijl, jouw ideeën.
 

Ieder van ons is waar-achtig, die waarachtigheid uit zich in de verhalen die we (onszelf) vertellen over onszelf. Tijdens de workshop Personal Storytelling ga je op onderzoek uit in die verhalen en al verkennend en vertellend worden de kanten die je in jezelf herbergt steeds duidelijker. En ga je zien wat het verleden jou heeft gegeven, wat het heden weet en wat de toekomst belooft.

De Spoken Word workshop begint met dezelfde waarachtigheid. Wat is jouw waarheid? Welke boodschap heb jij aan de mensen om je heen, dit land, de wereld? Al spelend met taal worden er spoken word pieces gecreëerd die een podium verdienen. Iedere ‘Spoken word’ workshop wordt dan ook afgesloten met een korte Performance Poetry training waarbij je leert hoe je jouw woorden het beste kunt overbrengen op een live publiek.

Een verhaal delen met een publiek hoeft niet eng te zijn. Tijdens de Public Speaking workshop leer je hoe je zenuwen kunt bedwingen en op jouw eigen manier je verhaal kunt delen met een groep. Je leert ook hoe om te gaan met verschillende type vragen en hoe je je publiek op jouw manier kunt betrekken bij je verhaal. Het doel is dat je plezier gaat krijgen in het delen van verhalen met een publiek.

 

Combineren is mogelijk, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


BaaB heeft workshops verzorgd voor: Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR), TU Delft, Liteside Festival, Brainspiration en de Kunstbende

bottom of page